Eseményeink

VII. Márton napi Borfesztivál a Gellértben

Márton nap és borfesztivál? Akkor irány a Gellért!

Találkozzunk az idén 7. alkalommal megrendezésre kerülő Márton napi borfesztiválon a Gellért Hotelben, ahol megkóstolhatjátok pincészetünk tételeit. Illusztris helyen, finom borokkal és remek hangulattal várunk benneteket.

Időpont: 2017. november 9-12.
Helyszín: Gellért Hotel

Borjour Best - Városliget

BORJOUR BEST

Időpont: október 6-7., 18:00-23:30 (péntek), 15:00-23:30 (szombat)
Helyszín: Városligeti Műjégpálya, XIV., Olof Palme sétány 5.

Gyöngyösi Bornapok

A bor és a kultúra igaz kapcsolatát ápolva ismét megrendezésre kerül a Szüreti Napok és Fehérbor Fesztivál. A látogatók megkóstolhatják a Mátrai Borvidék illatos, könnyed borait a fő téri pavilonsoron, miközben színvonalas szórakoztató, kulturális és folklór programok zajlanak. Kézműves kirakodóvásár, gulyásfőző verseny, szüreti felvonulás gazdagítja az eseményt.

Időpont: 2017. szeptember 15-17.
Helyszín: Gyöngyös, Fő terén

BorJour Magnum

BORJOUR Magnum

Időpont: 2017. február 11.
Helyszín: Millenáris B Épület

Borjour magnum

VI. Márton napi Borfesztivál a Gellértben

Ez alkalommal az újbor bíráját, a szőlősgazdák védőszentjét, azaz Szent Mártont és a gasztronómia védőszentjeit idézzük meg az ország legizgalmasabb Márton napi programsorozatán. Mások mellett a szakácsok, pincérek, az érlelt sajtok és a szőlőművesek védőszentjeinek mítosza lengi majd be a patinás szállodaépület összes termeit, ahol izgalmas étkekkel, nedűkkel és programokkal várjuk a vendégeket.

Márton napi Borfesztivál a Gellértben

Időpont: 2016. november 10 -13.
Helyszín: Danubius Hotel Gellért

BorJour Hallooween

Az év legszórakoztatóbb kóstolója!
Kalózok, angyalok, orkok, kábojok mind együtt kóstolnak a Manna étteremben, október 29-én!

BORJOUR HALLOWEEN

Időpont: 2016. október 29.
Helyszín: Manna Lounge & Étterem

Borfeszt a Clarkon!

Könnyed Borfeszt a város közepén, a 0 km-kő körül! Nem a megszokott keretek között, hiszen a helyszín és a színes választék igazi fiatalos fesztivállá is varázsolja. Bor, napsütés, piknik a fűben, gasztrocsodák,  – ezt ígéri a
BORFESZT A CLARKON!

Időpont: 2016. szeptember 30. – október 1.
Helyszín: Budapest, Clark Adam tér

Vingardium Borliget

Vingardium Borliget néven hívtak életre egy teljesen új szerveződésű borfesztivált, az Erzsébetligetben. A hagyományteremtő szándékkal megrendezésre kerülő, nagyszabású Vingardium Borliget elsősorban borfesztivál, de nem a megszokott keretek között, hiszen a helyszín és a színes program-kavalkád családi fesztivállá is varázsolja. Bor, napsütés, koncertek, piknik a fűben, gasztrocsodák, gyerekprogramok – ezt ígéri a
VINGARDIUM BORLIGET! MI OTT LESZÜNK, TALÁLKOZZUNK!

Időpont: 2016. SZEPTEMBER 02-03.
Helyszín: Budapest, XVI. Erzsébetliget

Gyöngyösi Szüreti Napok

A szüreti napokon megismerkedhetsz a Mátraaljai borokkal, a helyi pincészetek kínálatával, és a borkészítés folyamatával egyaránt. Várnak rád kulturális és folklór programok, kézműves kirakodóvásár, gulyásfőző verseny, szüreti felvonulás egyaránt.

Időpont: 2016. szeptember 16-18.
Helyszín: Gyöngyös, Fő tér

Mátrai Május – A Sofitel Hotelben

A Mátrai Május rendezvénysorozat legnagyobb, budapesti állomása! Ahol 30 mátrai borászat mutatkozott be a Hotel Sofitel Báltermében! A legjobb mátrai borok kóstolása mellett a csodás panorámában is gyönyörködhettél.

A Mátrai Borászok Egyesületével, immár második alkalommal megszervezett budapesti kóstolón kiállítottunk többek között a Benedek Pincével, a Centurio Szőlőbirtokkal, Karner Gábor kézműves borászatával, a Kerekes Pincével, a Losonci Pincészettel, a Nagygombos Borászattal, a Szecskő Pincével és Szőke Mátyás Pincészetével.

Gyöngyösi Bornapok

A Mátra városában, Gyöngyösön minden évben megrendezésre kerülnek a bornapok, amely során lehetőség van az ismert borászatok mellett a helyi pincészetekkel is megismerkedni. Kipróbálhattátok az új ízeket, a kézműves borokat, de ezek mellett szórakoztató műsorok, népi iparművészek bemutatója és kirakodóvásár, valamint borszentelő szentmise is várta a kilátogatókat. Gyöngyös Város 2016. évi borát is a Mátrai Bornapokon választották ki.

Vulkanikus Borok Fesztiválja

Gyöngyöspatán először került megrendezésre vulkanikus borok fesztiválja, ahol a kilátogatóknak lehetőségük volt hazánk vulkanikus területeiről származó borokat kipróbálni. A fesztiválozók kipróbálhatták a Badacsony, a Káli medence, Somló, Tokaj, a Felvidék és természetesen a Mátra különlegességeit.

Dominium Pincészet | Eseményeink