Pincészetünkről

Családi Birtokunk Mindennapjai

Mindennapjainkban a már megszerzett tapasztalat és alaposság, az ifjúság lendületével ötvöződik. Minden kulcskérdésben a családtagok kezében van a döntés és a felelősség.

Tamás a családfő, szőlész-borász mérnök, a stratégia felelőse, valamint a beruházások és telepítések lebonyolítója. A Mátrai Borvidék elkötelezett híveként sokat próbál tenni a tágabb közösség és a borvidék felemelkedéséért is. Mónika a papírmunkák és a termelés felügyelete mellett a borból készült édességek szakértője és készítője. Ezek mellett a vendéglátásba is beleviszi természetes kedvességét. Dani szőlész-borász mérnöki tanulmányait a Corvinus egyetemen végzi, de WSET nemzetközi borszakértőként évek óta gyűjti tapasztalatait. Most a birtok igazgatásának kihívásait és sokrétűségét tanulja nap mint nap, ezek mellett a marketing, és az értékesítés felelőse. A fiatalabb fiú, Tamás, egyelőre a szőlészeti munkákban segít, remélhetőleg egyetemi tanulmányai után ő is beleszeret a bor világába.

Igaz ránk a természet feltétlen tisztelete és szeretete. Hiszünk a mátrai borokban, és azok világszínvonalú minőségében, ezért célkitűzésünknek tekintjük ezt a hitet a lehető legtöbb csatornán, minél több embert bevonva terjeszteni.

Képek a pincénkről

Dominium Pincészet | Pincészetünkről