Borkóstolás

Az ország egyik legszebb vidékére csábítunk. Túrázz velünk, vagy kerékpározz egyet, és jólesően elfáradva kortyoljunk közösen pár pohár finom bort.

Borkóstolás

Nálunk a borkóstoló picit több mint a borok kitöltése. Igény szerint másfél-két órás interaktív beszélgetést kínálunk, melyet ha az idő engedi, a pincészetünk mellett elterülő szőlőinkben indítunk. A kóstoló minden esetben tartalmazza a technológiai tér, valamint a hordós érlelőpince bemutatását. Ha esetleg szüret idejében érkezel, akár részt is vehetsz a munkálatokban. Csapatépítő programok szervezhetők különböző szőlészeti, borászati munkálatokra is A kóstolót mindig mi, a borászok tartjuk, beszélünk a borkészítésről, a borok világáról, próbáljuk érdekes történetekkel megfűszerezni az estét.

Prémium kóstoló

Prémium kóstolónk során 6 tételt kóstoltatunk, mialatt körbejárjuk a Pincészetet (esetenként a dűlőket is). A sorba a következő fajták kerülhetnek: Rajnai Rizling, Chardonnay, Furmint, Zenit, Sárgamuskotály, Syrah, Tempranillo, Cabernet Franc, Feketeleányka, Turán, Rozé.

 

 

Hidegtál

A borkóstolók mellé lehetőség van  hidegtál megrendelésére, melyen találsz:

  • sonkákat és kolbászt
  • többféle sajtot kifejezetten helyi termelőtől
  • szőlő vagy borzselét
  • gourmet sajtsalátát szőlővel megbolondítva
  • baguette karikákat
hu_HUHungarian