Szállás

Dominium Panzió

Kikapcsolódás, borkóstoló, rendezvények. Mindez a Mátra lábánál, festői látvánnyal. A Dominium Panzió remek választás mindazok számára, akik szeretnék felejthetetlenné tenni kikapcsolódásukat.

Panziónkról

8 db szobával, 50 fős kóstoló helyiséggel, 50 fős konferencia teremmel, Mátrára néző terasszal, kültéri rendezvényhelyszínnel várjuk a minket választókat. Lehetőséged van grillezni, kemencében sütni, bográcsozni, de a kívánságokat saját konyhánkban is megvalósítjuk.


Szobáink a zavartalan, maximális kikapcsolódás élményét kívánják nyújtani minden vendégünk számára, így akik nálunk szállnak meg, kényelmes, légkondícionált, minden igényt kielégítő szálláshelyen pihenhetnek. A kikapcsolódást dűlőtúra, borkóstolás, gourmet vacsora teszi felejthetetlenné.
Egész évben Szaunaház és Jakuzzi is rendelkezésetekre áll.


Keressétek csomagajánlatainkat erre vonatkozólag, vagy érdeklődjetek elérhetőségeink egyikén.

Pincészetünk a 2019 óta modern kialakítású panziónkban fogadja vendégeit. Várjuk a kikapcsolódni vágyó bortúrázókat, csapatokat, családi események résztvevőit, esküdni tervezőket.

Rólunk mondták

N. Mihály

„A bor évezredek tudósának hordozója. Benne van mindaz, ami az embert egy másik, magasabb szintre emeli. Lélek, belső és rejtett titkok, álmok, vágyak, érzések… Ez ami felemel és túlmutat minden materiális dolgon. Maradandót alkotni és létrehozni csak az ősi tudás birtokában lehet. 
Itt valamit érez az ember mindebből….
Köszönjük.”

Sz. Anikó

„Minden nagyon szuper volt, nagyon szépen köszönjük a vendéglátást. Látszik a szenvedély és az igazi profi munka mindenen.”

hu_HUHungarian