Gyakori kérdések

Recepció: Kedd-Szombat 8:00-19:00, Vasárnap-Hétfő 8:00-16:00

Borkóstolás: előre egyeztetett időpontokban

Gyöngyös vasútállomástól 1 perc séta a kisvasút állomása, kisvasúttal Mátrafüred irányába Farkasmály megállónál kell leszállni. Az autóbusz állomásról, egy Mátra felé közlekedő busszal tudsz eljutni hozzánk. A Róbert Károly Főiskola kollégium megállónál szállj le, innen 8 perc séta Mátrafüred irányába felfelé.

Természetesen akár Taxival is el tudsz jutni hozzánk.

Vendégeink számára biztosított a kamerával őrzött kültéri parkolónk.

Elkötelezettek vagyunk a fenntartható megoldások iránt. Szállóvendégeink számára biztosítunk töltési lehetőséget, viszont töltőfejet nem tudunk adni, azt kérlek hozz magaddal! A költségekről foglaláskor érdeklődjetek.

Szobáink 14:00 órától foglalhatók el, és az utazás napján 10:00 óráig állnak rendelkezésre.

Igen, személyazonosságot igazoló igazolványra szükség van.

Az 1992. évi LXVI. törvény 29. § (12) és (14) bekezdés értelmében életkortól függetlenül minden polgárnak kötelezően kell rendelkeznie személyazonosságát igazoló hatósági igazolvánnyal (személyazonosító igazolvány, útlevél vagy kártyaformátumú vezetői engedély). A turisztikai térségek fejlesztésének állami feladatairól szóló 2016. évi CLVI. törvény 9/H. § (2) bekezdése szerint a szálláshely-szolgáltatást igénybe vevő az (1) bekezdés b) pontja szerinti okmányt a szálláshely-szolgáltatónak az adatok rögzítése céljából bemutatja. Az okmány bemutatásának hiányában a szálláshely-szolgáltató a szálláshely-szolgáltatást megtagadhatja.A vendégek bejelentkezésekor recepciónkon a személyazonosságot igazoló hatósági igazolványokat beszkenneljük, hogy ilyen módon a 2021. szeptember elsején bevezetett Vendég Információs Zárt Adatbázis (VIZA) rendszerbe elektronikusan bekerüljön.

Érkező és utazó vendégeink részére biztosítunk díjmentes megőrzési- és tárolási lehetőséget.

Készpénz, emellett VISA, MasterCard, Maestro típusú bankkártyát, OTP, MKB és K&H SZÉP kártyát is elfogadunk.

Igen, elfogadunk OTP, MKB és K&H SZÉP kártyát is, akár a foglalási előleget is tudjátok online azzal fizetni.

Az idegenforgalmi adót készpénzzel, illetve bankkártyával van lehetőség fizetni kijelentkezéskor. SZÉP kártyával az idegenforgalmi adó nem fizethető.

Nem, az idegenforgalmi adó külön fizetendő, jelenleg 550 Ft / fő / éj (18 éves kortól).

Szobáinkban minibár, internet csatlakozás (WiFi), TV, hajszárító, törölközők, kádkilépő, sminktörlőkendő, ruhás szekrény van biztosítva.

Szobáinkban és a közösségi terekben is van. A hálózat nevéről és az aktuális jelszóról érkezéskor adunk tájékoztatást, illetve a szobákban található információs mappában megtalálható.

Szauna használathoz biztosítunk fürdőköpenyt, extra törölközőt és szaunalepedőt.
Jakuzzi használathoz fürdőköpenyt, extra törölközőt biztosítunk.

Pincészetünk, recepciónk, kóstolótermünk akadálymentesítetten megközelíthető.
Akadálymentesített szobával nem rendelkezünk.

Standard szobáink pótágyazhatóak, foglalásnál ezt az igényeteket mindig jelezzétek!

Nincsen széf a szobákban.

Vendégeink foglalásukat 3 nappal érkezés előtt megkötés nélkül lemondhatják, vagy módosíthatják, érkezéstől számított 3 napon belüli lemondás vagy módosítás esetén a foglalás összegének 100 %-a kötbér. Kérjük annak figyelembevételét, hogy betegség esetén is ezek a lemondási feltételek érvényesek!

Szállóvendégeink számára a reggeli biztosított, valamint a borkóstolókhoz igény szerint gourmet tálat készítünk. Amennyiben csapattal érkezel nyáron és ősszel grillezést, kenyérlángos sütést tudunk Nektek szervezni, rendezvények esetén kateringes céget tudunk javasolni. Ételérzékenységekre mindig figyelünk, ezeket kérlek a foglaláskor jelezzétek nekünk!

Természetesen erre van lehetőségetek a recepció nyitva tartásának idejében, borkostolók után.

Néhány vinotékában Budapesten és vidéki városokban is megtalálhatóak a boraink, valamint a ??? étteremben is. Borfesztiválokon is kiállításokon is találkozhattok velünk, az aktuális eseményekről Facebook oldalunkon tudtok tájékozódni.

Borkóstolóval összekötve erre mindig van lehetőségetek.

Panziónk szaunaházzal (Finn szauna) és kültéri pezsgőfürdővel rendelkezik. Használatukról kérjük érkezéskor vagy érkezés előtt érdeklődjenek. Szaunaházunk mosdóval, zuhanyzóval, pihenő térrel rendelkezik.

A legkisebb vendégeinknek kiságyat díjmentesen biztosítunk. Etetőszék pedig rendelkezésre áll a kóstolóteremben. Kérjük, ha több etetőszékre lenne szükség, érdeklődjenek a recepción.

Gyermekek életkorától függően tudunk szobákat felajánlani. Kérjük érdeklődjenek elérhetőségeink egyikén.

A nemdohányzók védelméről szóló 1999. évi XLII. törvény módosításának értelmében 2012. április 1-től szigorúan tilos a zárt térben történő dohányzás. Dohányzásra a Panzió területén kizárólag a hátsó teraszon van lehetőség.

Bármennyire is kedveljük a háziállatokat, sajnos panziónkban nem tudjuk fogadni a kis kedvenceket.

Panziónkban bicikli és e-bike bérlésére is van lehetőség. Kérjük érdeklődjenek elérhetőségeink egyikén.

hu_HUHungarian