Rendezvények

Legyen szó baráti összejövetelről, családi eseményről, céges rendezvényről vagy esküvőről, a Dominium Pincészet kiváló helyszínt biztosít azoknak, akik szeretnék különlegessé tenni eseményüket.

Esküvői és rendezvényhelyszín

A Mátra lábánál elhelyezkedő pincészetünk akár 150 fős esküvők megrendezéséhez is tökéletes választás. A kiváló borok, idilli környezet a hegyek és a szőlő lenyűgöző látványa igazán különlegessé teszik a nagy napot.

Céges események, csapatépítő, workshop

Gyertek hozzánk akár 100-150 fős csapatotokkal lazulni! Hogy teljes legyen mindenki számára a kikapcsolódás, igény esetén a játékokat és programokat is megszerevezzük Nektek!

Családi események

Pincészetünk két különteremmel is rendelkezik, de ha tágabb környezetre vágytok, jó időben, akár a teraszon is meg tudjátok tartani eseményeteket. 

Boros események

Csatlakozz Te is pincetúrával összekötött borkóstolóinkra, vagy akár kérhettek zártkörű, privát borkóstolót csapatotoknak! A részvétel díja 6000 Ft/fő, mely során 6 tételt kóstolunk.

Kerti programok

Birtokunkon kültéri sütögető pavilon is megtalálható, így a rendezvényeteken a borok mellé frissen készült kemencés ételek is készíthetők. Igény esetén szakácsot is biztosítunk. 

Aktív kikapcsolódás, programlehetőségek

Lőtéri program, Segway, E-bike, a Mátrában biztos nem fogsz unatkozni, mi pedig akár meg is szervezzük Nektek!

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kérdésed van vagy bővebb infóra van szükséged? Ajánlatot kérsz?

hu_HUHungarian